top of page

Ik geef healingen aan mensen. Dat werkt als volgt. Ik weet dat de spirituele wereld altijd om ons heen is. Die wereld kun je niet zien, maar wel voelen. Het is een wereld van liefde. En liefde is het krachtigste medicijn.

 

Ik stem me af op die spirituele wereld. Dat werkt voor mij het beste met muziek. Ik heb een playlist met nummers die ik met heel veel zorg heb uitgezocht. Als ik die muziek opzet, dan ben ik een beetje ‘weg’. Dat brengt mij in de overgave die nodig is om te laten gebeuren wat er mag gebeuren. En dan kan de spirituele wereld als het ware door mij heen werken en de energie sturen naar degene die het nodig heeft. Soms duurt dat kort en soms wat langer. Als de healing klaar is, kom ik vanzelf weer 'terug'.

PC130140.jpg

Healingen

Voor de ontvanger werkt het als volgt: je kunt hier in Villa Braas langskomen. Daar heb ik ook een mooie healing-ruimte.  Je mag kiezen of je wilt liggen of zitten. Ik zit naast je, maar maak geen fysiek contact. Dat is ook niet nodig, want de energie stroomt vanzelf door mij heen. Ik hoef ook niet te weten wat er aan de hand is, want dat weet de spirituele wereld wel. Ik zet de muziek op, zeg een paar zinnen tegen de spirituele wereld om ze te verwelkomen en dan gebeurt er wat er mag gebeuren.

 

Ik ervaar dat de energie vervolgens naar de ander toestroomt. Ik zie er ook vaak kleuren bij. In mijn beleving zit ik op dat moment ‘op mijn plekkie.’ Dat plekkie is een baai die ik ooit in een film heb gezien; een film over een man die gek was op surfen. Als hij dat deed, kon hij helemaal één zijn met de zee. Op een dag kwam hij niet meer terug. Hij was als het ware weer opgegaan in die zee. De zee staat voor mij voor de bron, de spirituele wereld. Ik denk dat ik het daarom ook een fijne plek vind om daar te ‘zitten’ in die baai.

 

Healing komt nooit in plaats van de dokter. Het gaat ook heel anders dan een reguliere behandeling. Zo werkt het vaak nog langer door en het stroomt het als het ware naar de oorzaak. Als jij pijn hebt ergens, maar de oorzaak zit in je hoofd, dan gaat het naar je hoofd.

Soms voelt iemand het meteen. Soms komt het effect pas later. En soms voelt iemand helemaal niks.

 

Wat je moet verwachten? Eigenlijk niks.

Wat je kunt verwachten? Eigenlijk alles.

Ik kan niks afdwingen. Ik moet het gewoon laten gebeuren.

Check hieronder de verschillende vormen van healing die ik geef.

PC130103.jpg

- Ik mocht een keer een meisje met examenvrees bijstaan. Daar heeft de healing goed voor geholpen.

- Er was een vrouw met een dwarslaesie die nu weer wat meer kan bewegen.

- Ik heb wel eens bericht gehad van tumoren die na een healing kleiner geworden waren of verdwenen.

- Wat veel indruk heeft gemaakt was dat ik in het ziekenhuis afscheid kwam nemen van een kennis van mij met ernstige hartproblemen. Hij was al buiten bewustzijn. Ik legde mijn hand op zijn hart, 10 minuten lang. Dat ging eigenlijk vanzelf. Even later was ik in een andere ruimte in gesprek met mensen over de aanstaande uitvaart. Ineens kwam de zuster binnen. Ze zei: 'Hij is er weer hoor!' Daarna heeft hij toch nog vijf jaar geleefd.

Kosten healing: 55,- 

 

Ik doe ook healing op afstand. Dan hoef je er niet bij te zijn. Energie is overal en het stroomt ook overal naartoe. Ik stuur een app'je als ik voor je ga zitten en ook eentje als ik weer klaar ben. Het is altijd fijn om te horen of je iets hebt gemerkt.

PC130038.jpg
PC130055_edited.jpg
PC130140.jpg

Healing-sessie

Healing sessie

45 tot 60 min. €55,-

Groeps-healing

Groeps-healing

€15,- per persoon minimaal

4 personen en reiskosten in overleg.

Afstands-healing

€15,-

bottom of page