top of page

Over mij 

Vanaf mijn 5e jaar wist ik al dat ik timmerman wilde worden en op mijn 15e ben ik begonnen met werken in de bouw. Ik hou van bouwen. Mijn grote droomproject is mijn eigen huis: Villa Braas, gelegen aan de Loosdrechtse Plassen. Samen met mijn vrouw Ageeth heb ik dat volledig herbouwd tot het huis dat het nu is, zonder ook maar een tekening te maken, helemaal uit mijn blote hoofd. Ik bedenk iets, ga even rustig zitten en dan komen de oplossingen en vaak ook de materialen vanzelf op mijn pad. Ook daarin ervaar ik dat ik geholpen word door de ongeziene wereld om ons heen.

PC130103.jpg

Hoe wordt een timmerman nou healer...

 

Het is allemaal begonnen met Ageeth. Zij nam mij een keer mee naar een medium. Ik had er niet zoveel mee, maar dat medium wist me dingen te vertellen over mijn vader, moeder en oma... Alles klopte. Toen dacht ik: ‘Dan moet er toch meer zijn tussen hemel en aarde.’

 

Ik ben wat rond gaan kijken bij cursussen en spirituele centra. En steeds zeiden mensen tegen mij: ‘Jij bent een healer.’ Ik dacht: ‘Hoezo?’ Ik wist nauwelijks wat een healer was. Wel vond ik de dingen die ik tegenkwam bere-interessant. Na een tijdje ben ik op les gegaan bij het medium Rosita Belkadi waar ik leerde over Mediumschap, Trance en Healing. Ook zij had het gevoel dat healing bij mij paste.

 

Mensen hebben het vaak over de prettige energie die ik uitstraal. En het valt me op dat dieren altijd naar mij toe komen. En als kind zag ik soms al dingen die ik niet begreep. Tijdens de lessen bij Rosita ben ik dat soort dingen meer gaan begrijpen en me gaan ontwikkelen. Die ontwikkeling houdt nooit op.

Over Villa Braas

WhatsApp Image 2023-01-02 at 12.12.00.jpeg

Over Villa Braas

 

Villa Braas is een prachtplek. Direct gelegen aan de Loosdrechtse Plassen en met een schitterende tuin. Hier thuis heb ik ook mijn healing-ruimte waar je van harte welkom bent.

Behalve ons (droom)huis is het ook een B&B met vier kamers met ieder hun eigen stijl en sfeer. Een jacuzzi en sauna staan tot je beschikking. Je kunt dus ook eventueel een healing combineren met een verblijf.

 

Link naar de site: www.villabraas.nl

489a7738-c629-4f85-91ec-a3132467c266.jpeg
bottom of page